Foto: DELFI
Visas sabiedriskā transporta biļetes, kuras iegādātas līdz 2015.gada 31.janvārim, būs derīgas 30 dienas - līdz 2.martam ieskaitot, informē "Rīgas satiksmē".

Ja līdz minētajam datumam biļetes netiks izmantotas, klientam ir jādodas uz kādu no ''Rīgas satiksmes" klientu apkalpošanas centriem, kur tiks noformēta naudas atmaksa par neiztērētajām biļetēm 100% apmērā. Naudu par neiztērētajām biļetēm varēs saņemt līdz 2016.gada 31.janvārim.

"Rīgas satiksmes" klientu apkalpošanas centri atrodas Brīvības ielā 191, Brīvības ielā 384b, Prāgas ielā 1, Spīķeru ielā 1, Vienības gatvē 117a un Kurzemes prospektā 137. Darba laiks ir katru darba dienu no plkst.9 līdz 19, sestdienās no plkst.10 līdz 16, svētdienās Spīķeru ielā 1 no plkst.10 līdz 16. Klientu apkalpošanas centra Brīvības ielā 49/53 darba laiks ir darba dienās no plkst.8 līdz 19, bet sestdienās no plkst.10 līdz 15.

Kā ziņots, ņemot vērā, ka valdība tā arī nav piekritusi sadarboties ar Rīgas domi pilsētas sabiedriskā transporta finansēšanā, kā arī to, ka netiek ļauts piemērot atšķirīgus apmaksas noteikumus rīdziniekiem un nerīdziniekiem, no šī gada 1.februāra stāsies spēkā jaunas biļešu cenas Rīgas sabiedriskajā transportā, informēja Rīgas domē.

Pēc "Rīgas satiksmes" izmaksu aprēķiniem, jaunā pilnās biļetes cena Rīgas sabiedriskajā transportā no februāra būs 1,15 eiro. Tas nozīmē, ka ikvienam cilvēkam, kurš neietilpst kādā no pasažieru kategorijām, kam dome noteikusi atlaides, neatkarīgi no deklarētās dzīvesvietas biļete maksās 1,15 eiro.

Šogad Rīgā tiks saglabātas visas esošās atlaides un brīvbiļetes, bet daudzām plašām grupām tiks noteiktas jaunas atlaides, saglabājot viņiem esošās biļešu cenas.

Savukārt sabiedriskā transporta mēnešbiļetes no februāra maksās no astoņiem līdz 50 eiro.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!