Foto: DELFI
Gaidāmās Saeimas vēlēšanas ir Latvijas sabiedrības spogulis un norises tajās un pirms tām parādīs valsts stratēģiskos mērķus un raksturos pašu sabiedrību, pirmdien publicētā intervijā laikrakstā "Neatkarīgā Rīta Avīze" sacījusi Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras valdes priekšsēdētāja Žaneta Jaunzeme – Grende.

"Vēlēšanu rezultāti ir mūsu sabiedrības spogulis. Tāpēc nevajag brīnīties par gaidāmo iznākumu, jo viss sākas pašā. Kā es dzīvoju, ko es daru. Ja es atbalstu maksu policistam vai ārstam, un es to daru, tad - kā es varu gaidīt, ka citi būs savādāki," teikusi Jaunzeme - Grende.

Viņa norādīja, ka sabiedrības un valsts attīstība vairāk bija jābalsta uz vērtībām. "Vērtībām ir milzīga nozīme. Kad par to pirms dažiem gadiem runājām, mums teica, kādas vēl vērtības, uz kapitālu viss jābalsta. Tagad jau visi saka, ka šī nav tikai finanšu krīze, bet vērtību krīze. Ja mēs būtu skatījušies pēc vērtībām, tad nebūtu nonākuši tur, kur esam," viņa teikusi.

Viņa piebildusi, ka turpmāk ir jāveido radīšanas kultūra. "Katrs ir atbildīgs par savu dzīvi. Katrs pats, nevis bankas vainīgas vai maksātnespējas administrators, vai vēl kāds, bet es veidoju savu dzīvi," teikusi Jaunzeme - Grende.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!