Foto: DELFI Aculiecinieks
Atgriežoties darbā pēc traģiskās avārijas Jūrmalas gatvē, negadījumā iesaistītā pašvaldības uzņēmuma "Rīgas Satiksme" sabiedriskā autobusa šoferim pie stūres palicis slikti ar sirdi, otrdien vēstī Latvijas Televīzijas raidījums "Panorāma".

Kā raidījumam pastāstīja uzņēmuma preses sekretārs Viktors Zaķis, šoferis, kura vadītajā autobusā pagājušā piektdienā bija ietriekusies "Alfa Romeo" vieglā automašīna, atgriezies darbā un pēc avārijas braucis pa to pašu maršrutu.

Avārijas vietā šoferim palicis slikti ar sirdi, tāpēc izsaukta Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienests. Traģiskajā avārijā šoferis nebija cietis.

Autobusa šoferis piekritis psihologa vizītei "Skalbes" krīzes centrā, ar kuru uzņēmumam ir noslēgts līgums.

Jau ziņots, ka piektdien Jūrmalas gatvē notikušajā smagajā avārijā bojā gāja arhitekts Matīss Mailītis, kura avārijā gūtās traumas nebija savienojamas ar dzīvību, viņš slimnīcā mira. Avārijā cieta vēl viens vīrietis, kurš ar ļoti smagām traumām pašlaik ārstējas Austrumu slimnīcā. Tāpat avārijā cieta 29 gadus veca sieviete.

Sieviete pirmdien jau izrakstīta no slimnīcas, bet cietušais vīrietis nācis pie samaņas. Viņa veselības stāvoklis gan joprojām tiek raksturots kā smags, tomēr ar pozitīvu dinamiku.

Piektdien automašīna "Alfa Romeo" sadūrās ar "Rīgas satiksmes" autobusu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!