Foto: LETA
"Latvijas Loto" birojā pirmdien bija ieradies viens no aizvadītās nedēļas nogales veiksminiekiem, kurš papildspēlē "Džokers 7" laimēja 50 000 latu, - Gunārs no Saldus, informēja "Latvijas Loto" mārketinga menedžere Aiga Roziņa.

Gunārs ir 50 gadus vecs Saldus iedzīvotājs, pēc profesijas autovadītājs. Gunāra ģimenē izaudzināti divi bērni. Svētdienas rītā viņš skatījies "SuperBingo" izlozi un ar prieku konstatējis, ka otro reizi mūžā ir laimējis laimestu par Centru. Šajā reizē tas bija 2,88 lati. Izlozes beigās salīdzinājis arī "Džokers 7" izlozes rezultātus ar sava spēles kupona numuru.

"Pieci skaitļi no septiņiem jau sakrita, un es domāju, vai tiešām pēdējais būs 9?" stāsta laimētājs. Pēdējais cipars tiešām bija 9, un tas liecināja par tikko laimētiem 50 000 latu. "Sākumā nebiju pārliecināts, vai esmu savu loterijas biļeti pārbaudījis pareizi," stāsta Gunārs, "drošības labad izlozes rezultātus pārbaudīju internetā un otrā dienā vēlreiz tirdzniecības vietā." Pagaidām viņam vēl nav konkrētu plānu, kā tērēt laimēto naudu.

Otrs aizvadītās nedēļas nogales veiksminieks, loterijas "Keno" 30 000 latu laimētājs, kurš savu laimīgo skaitļu kombināciju bija reģistrējis "Plus punkts" tirdzniecības vietā Cēsīs, joprojām tiek gaidīts piesakāmies "Latvijas Loto" birojā Vecrīgā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!