Foto: F64
Saeimas deputāts Artuss Kaimiņš 3. maijā dibinās jaunu politisko spēku, portālam “Delfi” paziņoja pats Saeimas deputāts.

“Kad pirms divām nedēļām es publiski apņēmos 8. februārī iepazīstināt sabiedrību par saviem plāniem, es nesagaidīju to atsaucību, kuru esmu saņēmis no vairākiem simtiem savu vēlētāju. Līdz ar to esmu sapratis, ka nepieciešams dibināt jaunu politisko spēku. Ar prieku Jums paziņoju, ka jaunais politiskais spēks tiks dibināts 2016. gada 3. maijā,” publiskā paziņojumā savus nākotnes plānus skaidrojis Kaimiņš.

Viņš skaidro, ka pirms partijas dibināšanas nepieciešams veikt daudzus priekšdarbus, tostarp jāapkopo spēki un jāizveido reģionālās un tematiskās darba grupas. Tāpat Saeimas deputāts min nepieciešamību detaļās izstrādāt partijas programmu un citus organizatoriskos darbus.

Kaimiņš aicina Latvijas iedzīvotājus iepazīties ar domubiedru kopienu “Kam pieder valsts?” (www.kampiedervalsts.lv, www.kpv.lv) “Šīs kopienas mērķtiecīga darbība dos iespēju sabiedrībai aktīvi piedalīties politikas veidošanā. Tā dos iespēju apvienot spēkus, lai kopīgi cīnītos pret ierēdņu un politiķu patvaļu, augstprātību, izšķērdību un nekompetenci,” raksta Saeimas deputāts.

Intervijā LNT raidījumam "900 sekundes" Kaimiņš sacīja, ka jaunajā viņa dibinātajā partijā nepiedalīsies "varas elite".

"Man uz galda stāv simtiem iesniegumu, lai stātos partijā," skaidroja Kaimiņš.

Kā ziņots, Kaimiņš iepriekš bija izteicies, ka pēc Latvijas Reģionu apvienības rindu pamešanas veidos biedrību, kuru popularitātes gadījumā mēģinās pārveidot par partiju.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!