Foto: Shutterstock

23. augustā Ogres novada domes sēdē deputāti lems par darba tiesisko attiecību pārtraukšanu ar Ķeipenes pamatskolas direktoru Māri Siliņu, informēja domes pārstāvji.

Veselības stāvokļa dēļ Siliņš ir nolēmis pamest direktora amatu.

Siliņš Ķeipenes skolā sāka strādāt pēc klasesbiedra, toreizējā Ķeipenes skolas direktora Andra Upenieka uzaicinājuma 2004. gadā. Sākumā pāris stundas nedēļā, pasniedzot darbmācību un bioloģiju, 2006. gadā uzņēmās mācību pārziņa pienākumus un no 2009. gada - direktora pienākumus. Atskatoties uz aizvadītājiem darba gadiem Ķeipenē, Siliņš paudis prieku par to, ka Ķeipenes skola pastāv un attīstās.

"Domāju, ka skola pastāv, pateicoties skolotājiem, kuri ir profesionāli un katram skolēnam velta patiešām individuālu pieeju. Skolā ir labs mikroklimats, pietiekami plašs ārpusstundu piedāvājums, līdz ar to vecāki izvēlas savus bērnus vest tieši uz Ķeipenes skolu. Liels paldies jāsaka arī pašiem ķeipeniešiem - kamēr viņi ticēs savai skolai, tikmēr arī tā pastāvēs -," pārliecināts Siliņš.

Kā uzskata pašvaldība, pēdējo gadu laikā izdevies daudz paveikt arī skolas vides sakārtošanā - katru gadu pakāpeniski tiek atjaunoti un moderni aprīkoti mācību kabineti, šovasar skolā tiek pārbūvēts virtuves bloks.

Plānots, ka skolas direktora pienākumu izpildītāju uz laiku līdz direktora iecelšanai vakantajā amatā izraudzīs Ķeipenes pagasta pārvaldes vadītājs Vilnis Sirsonis.

Siliņš ir arī Ogres novada domes deputāts. Šos pienākumus viņš turpināts pildīt, veltot tiem vairāk laika.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!