Foto: DELFI

Pašvaldības SIA "Rīgas satiksme" (RS) izsludinātajam konkursam par mikroautobusu pārvadājumu nodrošināšanu pilsētā pieteikušies divi pretendenti, pastāstīja RS pārstāvis Viktors Zaķis.

Viņš norādīja, ka pieteikumu pieņemšana noslēdzās vakar, 29.augustā, plkst.14. Konkursam pieteicās divi pretendenti - pilnsabiedrība "Rīgas mikroautobusu satiksme" (RMS) un personu apvienība, kas sastāv no AS "Liepājas autobusu parks" un AS "Nordeka".

Zaķis arī informēja, ka par šī konkursa nolikumu ir iesniegta sūdzība Iepirkumu uzraudzības birojā (IUB), tāpēc nav zināms, cik ilgā laikā tas noslēgsies. Pirms pieteikumu izskatīšanas RS vēlas dzirdēt IUB slēdzienu par to, vai sūdzība tiks apmierināta vai noraidīta. Konkursa apsūdzēšanas gadījumā, iespējams, tas būs jāsāk no jauna vai kā citādi jāregulē.

Jau ziņots, ka 2018.gada maijā beigsies RS līgums ar pašreizējo pakalpojuma sniedzēju - RMS -, ar kuru līgums bija noslēgts 2013.gadā. Iepirkums par paaugstināta servisa pakalpojumu sniegšanu no 2018.gada maija tiks slēgts uz astoņiem gadiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!