Foto: AP/Scanpix
Rīgā aizturēts vīrietis, kurš maršruta autobusā Imantā uzmācās desmit gadus vecai meitenei, tikmēr ASV 12 gadus veca meitene uzņem filmu par Baltijas ceļu, bet portālā "ManaBalss" sākta parakstu vākšana par Kopdzīves likuma pieņemšanu Latvijā. Tikmēr mediji ziņo, ka Ukrainas karavīri Krimā pērn tā arī nesagaidīja pavēli atklāt uguni, lai aizstāvētu savas bāzes. Portāls "Delfi" piedāvā ieskatu aktuālajos pirmdienas notikumos Latvijā un pasaulē.

Foto: AP/Scanpix
Policija Rīgā, Ozolciema ielā, aizturējusi vīrieti, kurš 12.februārī maršruta autobusā Imantā uzmācās desmit gadus vecai meitenei, portālu "Delfi" informēja Valsts policijā.

Lasīt vairāk

Foto: AP/Scanpix
Kad
Krievijas
karavīri pagājušajā gadā sagrāba
Ukrainai
piederošo
Krimas
pussalu, Ukrainas karavīri tā arī nesagaidīja rakstisku pavēli atklāt uguni, lai aizstāvētu savas bāzes, vēsta aģentūra UNIAN.

Lasīt vairāk

Foto: F64
12 gadus vecā Kristīne, kura dzīvo Vašingtonā, savas skolas projekta "National History day" ("Nacionālās vēstures diena") ietvaros izveidojusi dokumentālo filmu par Baltijas ceļu.

Lasīt vairāk

Foto: Reuters/Scanpix
Pirmdien, 23. martā, portālā "ManaBalss" sākta parakstu vākšana par Kopdzīves likuma pieņemšanu Latvijā, portālu "Delfi" informēja iniciatīvas pārstāvis, politiķis Juris Pūce ("Latvijas attīstībai").

Lasīt vairāk

Foto: Reuters/Scanpix
Cilvēkiem uzticēt transportlīdzekļu vadīšanu ir pārāk bīstami –, tiklīdz autonomās braukšanas sistēmas būs plaši izplatītas, civilizētās pasaules valstīs cilvēkiem aizliegts pašiem vadīt transportu, uzskata amerikāņu elektromobiļu ražotāja "
Tesla
Motors" dibinātājs Īlons Masks.

Lasīt vairāk

Foto: DELFI
Aizvadītajā nedēļā Rīgā jau 22. reizi norisinājās modes nedēļa, un, kā jau ierasts, to plašā pulkā apmeklēja pašmāju stilīgākie cilvēki – dziedātāji, modes blogeri, sabiedrības dāmas, citas sabiedrībā zināmas personas un vienkārši modes interesenti.

Lasīt vairāk

Foto: Publicitātes foto
Svētdien, 22. martā, 70. jubileju svinēja
Pits Andersons
- viens no pazīstamākajiem pašmāju mūziķiem, kura repertuārā ir 50. gadu amerikāņu rokenrola dziesmas.

Lasīt vairāk

Foto: RIA Novosti/Scanpix
"Bloomberg Businessweek" publicētais raksts par "Kaspersky Lab" saistību ar Krieviju satur neprecīzus faktus un ir balstīts uz anonīmu, no "bijušajiem un pašreizējiem darbiniekiem" iegūtu trešo personu informāciju. Raksts ir vairāk viedokļa izpausme, nekā faktisko apstākļu izmeklēšanas apraksts, portālam "Delfi" apgalvo "Kaspersky Lab" pārstāvji.

Lasīt vairāk

Foto: LETA
Latvijas hokeja izlases treniņiem pirmdien pievienojušies septiņi spēlētāji, starp viņiem arī divi no potenciālajiem līderiem Lauris Dārziņš un Miķelis Rēdlihs, informē Latvijas Hokeja federācija.

Lasīt vairāk

Foto: LETA
SIA "
NP Foods
" līdzšinējais valdes priekšsēdētājs Rolands Gulbis nolēmis atstāt savu amatu, un kompānijas valdes priekšsēdētāja amata pienākumus turpmāk pildīs Eriks Smits–Hansens, portālu "Delfi" informēja Dana Erciņa-Užāne, "Orkla "korporatīvo attiecību vadītāja Baltijā.

Lasīt vairāk

Foto: F64
Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (
VUGD
)
darbinieki vakar no Ķeguma hidroelektrostacijas (HES) ūdenskrātuves izvilkuši vieglo automašīnu.

Lasīt vairāk

Foto: F64
Eksprezidents
Valdis Zatlers
savu misiju Latvijas politikā un vēsturē saista ar finanšu krīzes pārvarēšanu. Savos sestdien prezentētajos memuāros viņš min vismaz trīs brīžus savas prezidentūras laikā, kad Latvija atradusies maksātnespējas priekšā, un to, kāda bijusi viņa loma bankrota novēršanā.

Lasīt vairāk

Foto: Shutterstock
Noslēdzoties modes nedēļām, kas dažādās pasaules pilsētās, tai skaitā arī Rīgā, ļāva modes māksliniekiem demonstrēt ne tikai jaunākās kolekcijas un tendences, bet arī jaunumus grimā un matu sakārtojumos, šīs stila odziņas likumsakarīgi ir nokļuvušas arī vadošo skaistumkop[sanas speciālistu uzmanības lokā.

Lasīt vairāk

Tokijā pirmdien oficiāli sākusies ķiršu ziedēšanas sezona, kas ir trīs dienas ātrāk nekā paredzēts, atsaucoties uz
Japānas
Meteoroloģijas aģentūru, vēsta ziņu aģentūra "Reuters".

Lasīt vairāk

Foto: Shutterstock
"Iztīrīju ledusskapi, bet tas vienalga nelāgi smako. Ko iesākt? Kā cīnīties ar nepatīkamo aromātu?" jautā kāda Tasty.lv lasītāja. Ja arī tevi nodarbina līdzīga problēma, iepazīsties ar portāla
Cālis.lv
forumu dalībnieku laika gaitā pārbaudītajiem padomiem.

Lasīt vairāk

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!