Foto: LETA

Svētdien, 13. maijā, partija Saeimas deputāta Artusa Kaimiņa vadītā partija "KPV LV" pieņēmusi lēmumu gaidāmajās Saeimas vēlēšanās kā premjerministra amata kandidātu izvirzīt zvērinātu advokātu Aldi Gobzemu, portālu "Delfi" informēja politiskās partijas birojā.

Partijas birojā norādīja, ka "KPV LV" valdes sēdē tika izskatīts jautājums par iespējamo partijas premjera amata kandidātu, startējot 13. Saeimas vēlēšanās. Partijas valde pieņēmusi lēmumu par Gobzema apstiprināšanu par KPV LV piedāvātā premjera amata kandidātu. Valdes lēmums ir vienbalsīgs.

"Latvijas izaicinājums ir atgriezt mūsu ļaudis mājās - saliedētā, drošā un konkurētspējīgā valstī. Tas ir grūts un brīžam šķietami pat nerealizējams uzdevums. Šie būs jautājumi, kuru risinājumam "KPV LV" ir vīzija un kuru piedāvāsim Latvijas sabiedrībai," paudis Gobzems.

Gobzema vārds saistībā ar "KPV LV" tika minēts jau 2016. gadā, kad Kaimiņš piedāvāja partijas valdei iekļaut advokātu partijas sarakstā Rīgas domes vēlēšanās, liecina LETA arhīvā pieejamā informācija.

Jau vēstīts, ka "KPV LV" vadībā ir trīs līdzpriekšsēdētāji - Artuss Kaimiņš, Linda Liepiņa un Atis Zakatistovs. Martā partiju bija gatavi atbalstīt 1,9% no sabiedriskās domas pētījumu centra SKDS aptaujātajiem cilvēkiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!