Foto: RIA Novosti/Scanpix
Rīgā 27. augustā ieradīsies Krievijas Valsts domes deputāts Georgijs Karlovs, kuram paredzēts piedalīties diskusijā par šīs valsts tautiešiem ārzemēs.

Karlovs ir Valsts domes Reģionālās politikas, Ziemeļu un Tālo Austrumu lietu komisijas priekšsēdētāja vietnieks un pārstāv partijas "Vienotā Krievija" frakciju. Viņš ir ievēlēts no Sahalīnas apgabala un Valsts domē ir atbildīgais par attiecībām ar Krievijas tautiešiem, kas dzīvo Rīgā un tās apkārtnē.

27. augustā pulksten 11:15 Krievijas vēstniecībā Antonijas ielā 2 paredzēta tikšanās ar Krievijas vēstnieku Latvijā Aleksandru Vešņakovu, lai apspriestu risinājumus Rīgā dzīvojošo Krievijas pilsoņu problēmām. Pēc tam pulksten 12:15 plānota saruna ar veterānu organizāciju pārstāvjiem, kas notiks "Radisson Blu Elizabete Hotel" Elizabetes ielā 73. Tās laikā plānots runāt arī par vecākās paaudzes Krievijas pilsoņu sociālajām problēmām.

Šajā dienā pulksten 16:15 viņš piedalīsies Krievijas tautiešu organizāciju Latvijā rīkotās konferences "Latvija un Krievija: no konfrontācijas un neuzticības uz uzticēšanos un sadarbošanos" paneļdiskusijā "Krievija un tautieši ārzemēs". Pasākums notiks Maskavas namā, Marijas ielā 7.

Kā ziņots, septembrī notiks Krievijas Valsts domes vēlēšanas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!