Vakar Aizsardzības ministrs Ģirts Valdis Kristovskis ASV pēc ģenerāļa Gordona Stampa ielūguma piedalījās Mičiganas Nacionālās Gvardes vadības konferencē, kur vairākām amatpersonām izteica pateicību par atbalstu Latvijas bruņoto spēku attīstībai.
Kā aģentūru LETA informēja ministrijas sabiedrisko attiecību un preses nodaļa, Mičiganas Nacionālās Gvardes vadības konferencē tika izskatīts iepriekšējā gada darbības pārskats un noteikta darbības programma nākamajiem pieciem gadiem, tai skaitā sadarbības virzieni ar Latviju.

Uzstājoties konferencē, Kristovskis izteicis pateicību Mičiganas Nacionālajai Gvardei par tās atbalstu Latvijas bruņoto spēku attīstībai un Latvijas virzībai uz NATO. Kristovskis arī raksturojis Latvijas pašreizējo situāciju, Nacionālo bruņoto spēku attīstību un Latvijas virzību uz NATO.

Latvijas aizsardzības ministrs runā pateicās arī senatorei Debijai Stabenovai par atbalstu Baltijas valstu virzībai uz NATO ASV Senāta budžeta diskusijās. Ministrs esot nosūtījis senatorei vēstuli ar pateicību par sniegto atbalstu Baltijas valstīm.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!