Foto: LETA
Aizvadītajā diennaktī Vidzemē mediķu aprūpē nonācis 56 gadus vecs vīrietis ar muguras traumu, pastāstīja Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) pārstāve Inga Vītola.

Vīrietis darba laikā kritis no vairāku metru augstuma un traumējis muguru. Vītola sacīja, ka vīrietis veicis būvniecības darbus. Ar aizdomām par mugurkaula jostas daļas bojājumu vīrietis nogādāts slimnīcā.

Kā aģentūrai LETA pastāstīja Valsts darba inspekcijas (VDI) pārstāvis Aivis Vincevs, negadījums noticis Madonas novadā, būvniecības objektā, kur no sastatnēm no apmēram trīs metru augstuma kritis darbinieks. Par nelaimes gadījumu darba vietā VDI ziņoja cietušā darba devējs. Vincevs sacīja, ka patlaban nevar noteikt, vai kritiens būs radījis smagas sekas, bet, ja tā būs, inspekcija to izmeklēs. VDI neatklāja, kura uzņēmuma darbinieks ir cietis.

Kā ziņots, krītot no astoņu līdz desmit metru augstuma, būvuzņēmuma "Arčers" būvlaukumā Rīgā, Vaiņodes ielā 1, vakar smagas traumas guva pieci vīrieši - apakšuzņēmēja SIA "Abora" betonētāji un viens materiālu piegādātājs.

Policija par šo negadījumu sākusi kriminālprocesu. Pārbaudi veiks arī Valsts darba inspekcija.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!