Foto: F64

Saistībā ar ceļu remontiem un autoralliju Liepājas apkārtnē autovadītājiem Kurzemē jārēķinās ar plašiem satiksmes ierobežojumiem, portālu "Delfi" informēja VAS "Latvijas Valsts ceļi".

Piektdien Liepājas apkārtnē norisināsies Liepājas rallijs. Ar satiksmes ierobežojumu kartēm iespējams iepazīties rallija rīkotāju mājaslapā. Uz sacensībām varētu ierasties liels skaits skatītāju, tādēļ satiksmes dalībnieki aicināti uzmanīties, pārvietojoties pasākuma norises vietas tuvumā.

Tāpat valsts ceļu tīklā turpinās remontdarbi. Kurzemes pusē remontdarbi uz Ventspils šosejas kopumā notiek četros posmos no Jūrmalas šosejas līdz Tukuma rotācijas aplim. Uzņēmums brīdina, ka iespējami sastrēgumi, norādot, ka ieteicamie apbraucamie ceļi ir caur Jūrmalu vai pa Liepājas šoseju.

Remontdarbos uz reģionālā autoceļa Talsi–Stende–Kuldīga, sākot no Talsiem, ir pieci luksoforu posmi un paredzamais posma šķērsošanas laiks ir stunda.

Pierīgā turpinās seguma atjaunošanas darbi uz autoceļa Rīga–Ērgļi Līčos. Autovadītājiem jārēķinās ar papildu laiku ceļā rīta un vakara stundās. Papildu uzņēmums norāda, ka autovadītāji var izmantot līdzās esošo autoceļu Ulbroka–Ogre.

Vidzemē ceļu remontdarbi turpinās uz tilta pār Gauju Siguldā. Tur satiksme pa vienu joslu tiek organizēta ar luksoforiem. Lai izvairītos no iespējamiem sastrēgumiem, šoferi aicināti izmantot tiltus Murjāņos vai Cēsī. Tāpat remonts notiek uz Siguldas šosejas, starp Siguldu un Līgatni, un uz Valmieras šosejas. Tur posmā no Rubenes līdz Mellupes tiltam ir četri luksoforu posmi. Nepieciešamības gadījumā vienā no tiem satiksmi organizē regulētāji, un autovadītājiem jārēķinās ar papildu stundu ceļā.

Vēl Vidzemē ceļu remonts notiek pirms Vecpiebalgas, kur remontposms ir desmit kilometru garumā, tāpēc autovadītājiem tas varētu prasīt papildu stunda ceļā.

Zemgalē lielākie būvdarbi ir uz autoceļa Veclaicene–Nereta–Subate, posmā Krasti–Ērberģe. Tur ir trīs luksoforu posmi un papildu 20 minūtes ceļā. Vienā posmā satiksme novirzīta pa paralēlu ceļu. Savukārt uz autoceļa Ķekava–Skaistkalne posmā no Bārbeles līdz Lietuvas robežai jārēķinās ar pieciem luksoforu posmiem un papildu 40 minūtēm ceļā.

Skaistkalnē joprojām ir slēgts ir 300 metrus garš ceļa posms. Satiksme ir organizēta pa apbraucamajiem ceļiem, bet pie Tērvetes uz autoceļa Dobele–Bauska norisinās Tērvetes tilta atjaunošanas darbi un satiksme pār tiltu tiek regulēta ar luksoforiem.

Latgalē lielākie būvdarbi turpinās Rēzeknes apkārtnē Kārsavas virzienā uz ceļa Rēzekne–Daugavpils.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!