Foto: DELFI
Par labāko radošo risinājumu Latvijas oficiālās "Facebook" lapas izveidei atzīts reklāmas aģentūras "Leo Burnett Riga" radošais sniegums, portālu "Delfi" informēja Ministru kabineta preses sekretāre Zanda Šadre.

Labākais risinājums noskaidrots interneta balsojumā un žūrijas vērtējumā.

Konkursa organizētāji kopā ar uzvarētāju izstrādās Latvijas "Facebook" lapas saturu un darbības plānu atbilstoši Valsts kancelejas un Latvijas institūta izvirzītajiem mērķiem un satura tēmatu blokiem. Latvijas oficiālā "Facebook" lapa tiks atklāta līdz šī gada beigām.

Konkursa uzvarētājs – reklāmas aģentūra "Leo Burnett Riga" un otrās vietas ieguvēji – digitālā aģentūra "Djigital" un digitālā aģentūra "Digibrand" (kopvērtējumā abām komandām ir vienāds rezultāts) saņēma Ministru prezidenta Valda Dombrovska (V) Pateicības rakstus. Konkursa atbalstītājs "LMT" uzvarētājam pasniedza balvu - planšetdatoru "Samsung Galaxy Tab 10.1." un internetu datorā.

Lai veicinātu Latvijas starptautisko atpazīstamību un sociālo mediju iespēju izmantošanu, Valsts kanceleja un Latvijas institūts 6.septembrī izsludināja radošo konkursu bez valsts finansējuma par priekšlikumiem un radošiem risinājumiem Latvijas oficiālai lapai pasaulē populārākajā sociālajā tīklā "Facebook".

Komandu uzdevums bija radīt vienreizēju un saistošu piedāvājumu Latvijai lapai "Facebook" angļu valodā, ar kuras starpniecību starptautiskā arēnā komunicēt par Latviju. Latvijas "Facebook" lapas mērķauditorija ir "Facebook" lietotāji, kas interesējas vai varētu interesēties par Latviju.

Latvijas "Facebook" lapas saturā atraktīvā veidā un sociālo mediju stilā būs ietverta informācija par Latvijas sasniegumiem, unikāliem notikumiem sabiedriskajā un politiskajā dzīvē, inovatīviem uzņēmumiem un notikumiem kultūras un sporta jomā, kā arī cita saistoša informācija starptautiskai auditoriju.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!