Foto: DELFI
"Latvijas Loto" lūdz pārbaudīt savas biļetes un pieteikties laimīgo spēlētāju, kurš vinnējis 22 729 eiro, bet joprojām nav devis par sevi ziņas, informēja uzņēmumā.

'Viking Lotto' šī gada 11.jūnija izlozē Latvijā tika uzminēti pieci skaitļi un papildskaitlis (5+1) un laimēti 22 729 eiro. Laimīgā loterijas biļete - "Viking Lotto Ātrspēle" ar desmit spēles variantiem un Džokeri uz četrām izlozēm par 21,50 eiro tika iegādāta "Narvesen" tirdzniecības vietā Limbažu autoostā.

Laimīgā persona joprojām tiek gaidīta piesakāmies "Latvijas Loto" birojā Rīgā, lai nokārtotu formalitātes laimesta saņemšanai. Pēdējā Viking Lotto izloze, kurā piedalījās minētā loterijas biļete, bija 2.jūlija izloze.

Loterijas noteikumi paredz, ka laimests jāpiesaka izmaksai 30 dienu laikā no pēdējās izlozes, kurā piedalās loterijas biļete.

"Latvijas Loto" aicina pārbaudīt Limbažu autoostas "Narvesen" iegādātās "Viking Lotto" loterijas biļetes un nepalaist garām iespēju saņemt vairāk kā 22 tūkstošus eiro vērto laimestu.

"Latvijas Loto" organizē skaitļu loterijas "Viking Lotto", "Eurojackpot", "Latloto 5no35", "SuperBingo" un "Keno", kā arī divas papildspēles - Džokers un Džokers 7, un astoņas momentloterijas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!