Latvijas Atdzimšanas partija (LAP) piektdien konferencē asi vērsās pret Latvijas Televīziju (LTV), kas esot pārlieku komercializēta un kļuvusi prettautiska. Tāda satura paziņojums sagatavots izplatīšanai masu medijos.
LAP uzskata, ka Latvijas Televīzija, kuru uztur Latvijas nodokļu maksātāji, aktīvi attīsta savu komercdarbību uz alkohola, tabakas un sieviešu higiēnas preču, kā arī daudzu citu mazsvarīgu lietu reklāmu rēķina.

"Latvijas iedzīvotāju informatīvi izglītojošos raidījumus izspiež un aizēno "samantas", "saulrieta liedagi", "komisāri Rekši", kas neatlaidīgi kļūst par cilvēku reālās dzīves aizvietotājiem," sacīts paziņojumā.

Paziņojumā arī teikts, ka "humpalas" kļūst par latviešu tautas dzīves neatņemamu sastāvdaļu, kas daudziem liekot iegrimt vieglā snauduļošanā.

LAP uzskata, ka nepieciešams izveidot Rīgas televīziju, kas atspoguļotu un atgādinātu rīdziniekiem par patiesajām problēmām.

Sarunā ar BNS partijas priekšsēdētājs Andris Rubins arī norādīja, ka neviena televīzija nav atbalstījusi viņa priekšlikumu tiešraidē diskusijā tikties visiem Rīgas mēra amata kandidātiem. Arī neviens no partiju mēra amata kandidātiem nav atbildējis uz viņa aicinājumu tikties diskusijā radio vai televīzijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!