Foto: LETA

Latvijas Zemnieku savienība (LZS) gada sākumā ir izveidojusi jaunu reģionālo nodaļu Stopiņu novadā piecu cilvēku sastāvā, liecina LZS mājaslapā publicētā informācija.

Nodaļa "apvieno aktīvus un mērķtiecīgus Stopiņu novada iedzīvotājus, kuri ir gatavi aktīvi iesaistīties novada dzīves veidošanā un piedalīties pašvaldības darbā," teikts paziņojumā. Novada partijas biedri piedalīsies 2017. gada jūnijā gaidāmajās pašvaldību vēlēšanās.

LZS Stopiņu nodaļas dibinātājs ir jurists Guntis Kampe, kura profesionālā darbība ir saistīta ar novadā esošo poligonu "Getliņi", strādājot par SIA "Geltiņi EKO" juristu. Nodaļa ir atvērta aktīvu novada iedzīvotāju līdzdalībai, teikts ierakstā mājaslapā.

"LZS Stopiņu nodaļu izveidojām mēs – aktīvi, mūsdienīgi, saimnieciski un pozitīvi domājoši Stopiņu novada iedzīvotāji, lai iesaistītos sava novada dzīves veidošanā. Mums ir tuvas Latvijas Zemnieku savienības vērtības un idejas un mēs mīlam mūsu novadu. Kā LZS daļa mēs iestājamies par ekonomiski spēcīgu, nacionāli attīstītu un inovatīvu Latviju," norāda Kampe.

LZS ir viena no divām Zaļo un zemnieku savienību veidojošajām partijām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!