Siltumtrases pārbūves dēļ no otrdienas Brīvības un Pērnavas ielas krustojumā tiks slēgta satiksme kravas transportam, taču ar satiksmes ierobežojumiem jārēķinās visiem autovadītājiem, portālu "Delfi" informēja Rīgas domes Satiksmes departamentā (RDSD).

Kravas transportlīdzekļiem jārēķinās ar liegumiem: Senču un Miera ielas krustojumā uz Brīvības ielu, Ieriķu ielas un Gustava Zemgala gatves krustojumā virzienā uz Jorģa Zemitāna pārvada pusi, kā arī Braslas un Ieriķu ielas krustojumā virzienā uz J. Zemitāna pārvadu.

Satiksme uz Brīvības ielas abos virzienos tiks būtiski apgrūtināta un ierobežota. Tāpat jārēķinās ar apgrūtinājumiem blakus esošajās ielās. Piemēram, lai nodrošinātu satiksmes caurplūdi, Senču ielā autovadītājiem liegts kreisais pagrieziens uz Miera ielu.

Tiem autovadītājiem, kuri izmanto bezmaksas autostāvvietas, kuras ierīkotas uz ietves, būs jāmeklē cita autostāvvieta, jo Brīvības ielas autostāvvietas šajā ielas posmā tiks slēgtas.

Satiksmes organizācijas speciālisti iesaka jau laicīgi plānot savu ikdienas maršrutu, rēķinoties ar satiksmes ierobežojumiem un, ja tas iespējams, apbraukt tos, izvēloties pavisam citu ikdienas maršrutu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!