Foto: LETA
Lieldienu laikā – no 3. līdz 6.aprīlim – būs izmaiņas sabiedriskā transporta, autostāvvietu un klientu apkalpošanas centru darbībā, kā arī darba dienu mēneša abonementa biļešu lietošanas kārtībā, informēja uzņēmumā „Rīgas satiksme”.

Piektdien, 3.aprīlī, un pirmdien, 6.aprīlī, sabiedriskais transports  - tramvaji, trolejbusi, autobusi, kursēs pēc brīvdienu kustības grafika. Minibusi 3., 5. un 6.aprīlī kursēs pēc svētdienai paredzētā kustības saraksta, savukārt 4.aprīlī pēc sestdienas grafika.

Nakts satiksmes maršruti tiks organizēti naktī no 3.aprīļa uz 4.aprīli un naktī no 4.aprīļa uz 5.aprīli. Atgādinām, ka nakts satiksmes maršrutos biļeti var iegādāties tikai pie transporta līdzekļa vadītāja, un biļetes cena ir 2 eiro.

Pasažieriem, kuri ir iegādājušies mēneša biļetes darba dienām, uzņēmums lūdz ievērot, ka 3. un 6.aprīlī mēneša biļetes, kas paredzētas darba dienām, nebūs derīgas braukšanai sabiedriskajā transportā.

2.aprīlī visi klientu apkalpošanas centri strādās no plkst.9 līdz plkst.19, izņemot klientu apkalpošanas centru Brīvības ielā 49/53 - šī centra darba laiks šajā dienā būs no plkst.8 līdz plkst.17. Iedzīvotāju ērtībām 3. un 4.aprīlī darbosies visi klientu apkalpošanas centri no plkst.10 līdz plkst.16, izņemot klientu apkalpošanas centru Brīvības ielā 49/53 (bijušās Rīgas modes telpas), kas attiecīgajās dienās būs slēgts. 5. un 6.aprīlī visi klientu apkalpošanas centri būs slēgti.

3., 5. un 6.aprīlī Rīgas pilsētas pašvaldības maksas autostāvvietas, kuras apkalpo "Rīgas satiksme", varēs izmantot bez maksas, izņemot pazemes stāvvietu pie Kongresu nama - tur par auto novietošanu būs jāmaksā, savukārt 4.aprīlī par autostāvvietu izmantošanu būs jānorēķinās kā sestdienā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!