Ziemassvētkos Rīgas lielveikali strādās, taču 1.janvārī daļa no tiem būs slēgti. Lielveikali "Centrs", "Mols" un "Dole" būs atvērti arī Ziemassvētkos, informē veikalu apsaimniekotāja kompānijas "Linstow Varner" pārstāvis Rems Razums.
Universālveikala "Centrs" pirmais stāvs 24.decembrī būs atvērts no pulksten 8 līdz 20, bet pārējie stāvi būs atvērti no 10 līdz 20. Savukārt 25. un 26.decembrī "Centra" pirmais stāvs būs atvērts no pulksten 8 līdz 22, bet pārējie stāvi no pulksten 10 līdz 18.

Pēdējā šā gada dienā - 31.decembrī "Centra" pirmais stāvs būs atvērts no pulksten 8 līdz 20, bet pārējie stāvi būs atvērti no pulksten 10 līdz 18. Jaunā gada dienā - 1.janvārī universālveikals "Centrs" būs slēgts.

Tirdzniecības centrs "Mols" 24. un 31.decembrī būs atvērts no pulksten 10 līdz 20, bet 1.janvārī veikals būs slēgts. Pārējās dienās "Mols" strādās kā parasti - no pulksten 10 līdz 22.

Savukārt tirdzniecības centra "Dole" pirmais stāvs 24.decembrī būs atvērts no pulksten 10 līdz 20, bet pārējie divi stāvi strādās no pulksten 10 līdz 18. 25.decembrī "Doles" pirmais un otrais stāvs būs atvērti no pulksten 10 līdz 20, bet trešais stāvs būs atvērts no 10 līdz 18.

Šā gada pēdējā dienā - 31.decembrī "Doles" pirmais stāvs būs atvērts no pulksten 10 līdz 20, bet pārējie divi stāvi būs atvērti no pulksten 10 līdz 18. Jaunā gada pirmajā dienā tirdzniecības centrs "Dole" būs slēgts.

Savukārt "Nelda" prezidente Iluta Kalniņa informēja, ka veikali "Nelda" visās svētku dienās strādās bez izmaiņām, atbilstoši ikdienas darba laikiem, kuri veikaliem ir dažādi.

Arī lielveikali "Sky" strādās kā parasti, tikai 1.janvārī veikali būs atvērti no pulksten 11, informēja uzņēmuma direktors Armands Rozenbahs.

Arī pārtikas veikali "Rimi" strādās parastajā režīmā, informēja "Rimi Baltija" izpilddirektors Uldis Ļebedevs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!