Foto: DELFI

Lietavas uz Tallinas šosejas Baltezerā, pie Baltezera kanāla ir izskalojušas ceļu, otrdien brīdina VAS "Latvijas Valsts ceļi" (LVC).

Atbildīgie dienesti ir veikuši pirmos nostiprināšanas darbus un satiksme tiek regulēta ar ceļazīmēm, notikuma vietā ieviests ātruma ierobežojums 30 kilometri stundā. Lai apbrauktu Baltezeru, var arī izvēlēties ceļu no Rīgas puses pa Jaunciema gatvi un tālāk caur Garciemu un Carnikavu līdz Tallinas šosejai, vai pa Kanāla ielu Baltezerā, norāda LVC.

LVC atgādina, ka turpinās ceļu pārvada periodiskās uzturēšanas darbi uz autoceļa A12 JēkabpilsRēzekneKrievijas robeža (Terehova) 98,7km. Darbu zonā ieviests braukšanas ātruma ierobežojums 30 kilometri stundā un reversīvā satiksme pa vienu sašaurinātu joslu, ko regulē ar luksoforiem.

Lai neapdraudētu satiksmes drošību, dienests aicina autovadītājus būt uzmanīgiem, ievērojot atļauto braukšanas ātrumu, drošu distanci starp transportlīdzekļiem un noteikto satiksmes organizācijas kārtību ceļu remonta vietās.

LVC aicina autovadītājus ar izpratni izturēties pret ieviestajiem satiksmes ierobežojumiem ceļu darbu laikā, ievērot satiksmes organizācijas kārtību ceļu būvobjektos un īslaicīgajās ceļu remonta vietās, kā arī rēķināties ar iespējamo papildus braukšanas laiku.

Plašāku un detalizētu informāciju par braukšanas apstākļiem un autoceļu uzturēšanas klasēm un prasībām varat iegūt, www.lvceli.lv, www.celugids.lv, kā arī zvanot pa bezmaksas diennakts informatīvo tālruni 80005555.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!