Foto: F64
Saistībā ar svētku pasākumu "Līgosim Krastmalā" laikā no svētdienas, 22.jūnija, plkst.21 līdz 24.jūnijam plkst.18 tiks slēgta transportlīdzekļu satiksme 11.novembra krastmalas posmā no Akmens tilta līdz Muitas ielai, portāls "Delfi" uzzināja Rīgas domē.

Transportlīdzekļiem apstāties un stāvēt jā ielas posmā, kā arī krastmalai pieguļošajā paralēlajā ielā Vecrīgas pusē (starp Bīskapa gāti un Poļu gāti), būs liegts jau no plkst. 17.

Šajā laika posmā satiksme būs slēgta arī Poļu gātes posmā no 11. novembra krastmalas līdz Pils ielai un Bīskapa gātes posmā no Herdera laukuma līdz 11. novembra krastmalai.

Minētajā laikā tiks organizēta divvirzienu satiksme Pils ielas posmā no Poļu gātes līdz Doma laukumam un Doma laukumā, posmā no Pils ielas līdz Jēkaba ielai.

No 23.jūnija plkst.17  līdz 24. jūnijam plkst.6 tiks slēgta ūdens transportlīdzekļu satiksme Daugavas akvatorija labajā pusē starp Akmens un Vanšu tiltu, izņemot kuģus "Jelgava", "Horizonts", "Misisipi", "Vecrīga" un "Mecklenburg", kuru piestātnes Nr.1, 2, Nr.14 un 17 atrodas slēgtajā akvatorijā.

Jau vēstīts, ka Rīgā 23.jūnijā jau tradicionāli līgotāji tiks gaidīti 11.novembra krastmalā, kur pasākumā "Līgosim Krastmalā!" varēs baudīt daudzveidīgu kultūras programmu ar folkloras kopu, Rīgas Danču kluba, Latvijā pazīstamu aktieru, dziedātāju, mūzikas grupu un dīdžeju piedalīšanos. Pasākuma apmeklētāji varēs lustēties, piedaloties rotaļās, dziedot, dancojot un baudot Jāņu mielastu jau no plkst.18 līdz pat rīta gaismai.

Arī šogad īpašu koncertprogrammu "Tā Līgo Latvijā" ar populāru skatuves mākslinieku piedalīšanos sagatavojis maestro Raimonds Pauls. Ieeja pasākumā ir bez maksas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!