Skvērā pie Rēzeknes pilsētas kultūras nama līgovakarā 23.jūnijā sāksies un līdz saullēktam turpināsies pilsētas pasākums "Visa plaša pasaulīte apakš Jāņa cepurītes".
Pasākumā koncertēs un dančus rīkos pūtēju orķestris "Rēzekne", vokālais duets Inga un Normunds, deju kolektīvs "Dziga", dziedās arī Rēzeknes "Cālis 2000" Zita Bodža, Andra Eriņa ģimene, ikgadējā Rēzeknes Līgo svētku dalībniece Māra Herbsta, dāmu trio no Dagdas un ansamblis "Annamarija".

Programmu vadīs kultūras nama mākslinieciskās daļas vadītāja Rūta Leglere, Rēzeknes tautas teātra aktieri un studijas audzēkņi, kas būs iejutušies Rūdolfa Blaumaņa "Skroderdienu Silmačos" tēlos. Jautrās izdarībās līgotājus iesaistīs Pindacīša, Pindaks, Ieviņa, Kārlēns un Rūdis.

Skvērā darbosies arī kafejnīcas, kurās piedāvās sieru, alu un citus gardumus. Neizpaliks arī Jāņu dienas ugunskurs. Līgovakara gaišajā laikā varēs vizināties ar zirgiem. Ieeja uz šo pasākumu būs brīva.

Savukārt Jāņu dienas pēcpusdienā bērniem pilsētas kultūras un atpūtas parkā būs "Čiekuru diskoballe", loterejas un vizināšanās ar zirgiem.

24.jūnija vakarā parkā būs arī diskotēka jauniešiem ar Jāņu dienas izdarībām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!