Lasītājas jautājums: Labdien! Pirmais jautājums: Vai ir iespējams likvidēt un kādā veidā strijas uz vēdera, kas radušās pēc grūtniecības. Kādas varētu būt šo procedūru aptuvenās izmaksas? (Piebildīšu, kas strijas radušās pirms desmit gadiem.)

Otrais: Celulīts uz augšstilbiem. Kādā veidā (izņemot mazefektīvās procedūras ar pretcelulīta krēmiem) to varētu novērst? Ja iespējams, lūdzu norādiet arī, kādas varētu būt šo procedūru aptuvenās izmaksas. Iepriekš pateicos.

"Veselības centrs 4" Ķermeņa estētikas nodaļas speciālisti (tel. 7310117, 7273080):

1. Vienalga cik vecas ir strijas, tās pilnībā var likvidēt tikai ar plastiskās ķirurģijas metodēm. Ja esat nopietni izlēmusi no tām atbrīvoties tad griezieties pie dr. Evijas Rodkes, viņa sniegs Jums profesionālu un individuālu konsultāciju šajā jautājumā.

Ja nevēlaties operatīvu terapiju, tad Ķermeņa Estētikas nodaļa saistaudu plīsumu sašaurināšanai piedāvā:

  • trihboretiķskābes pīlingus - 10 - 15 Ls
  • vakuummasāžu - 5 - 8.50 Ls
  • ultraskaņas terapiju - 12.00 Ls

2. Celulītu var novērst ar profesionālu kosmētiku, pareizu uzturu, vidēju fizisko aktivitāti un medicīniski - kosmētiskām procedūrām, kuras plašā spektrā piedāvā Ķermeņa estētikas nodaļa. Lai noskaidrotu Jums nepieciešamo fizisko aktivitāšu daudzumu, sabalansētu uzturu, nepieciešamo kosmētiku mājas apstākļos un procedūru kombinācija, iesakām apmeklēt dermatologa konsultāciju. (Šajā gadījumā dr. Vitu Priedīti).

Lasītāju ievērībai: Ja nevari atrast atbildi uz savu jautājumu mūsu rakstu arhīvā, vēstuli skaistumkopšanas speciālistam sūti uz “Delfi sievietēm” redakcijas e-pasta adresi sieviete@delfi.lv. Raksti īsi, lietojot pareizu gramatiku un pieturzīmes. Redakcija patur tiesības rediģēt teksta garumu un pareizrakstību, kā arī saglabāt vēstules autora anonimitāti.

Mūsu eksperti ir skaistumkopšanas speciālisti no “Veselības centrs 4” un skaistuma klīnikas “4. Dimensija”.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!