Mobilo sakaru operatori "Latvijas Mobilais telefons" (LMT) un "Baltkom GSM" Ziemassvētkos piedāvā atlaides sniegtajiem pakapojumiem.
"Latvijas Mobilais telefons" no 23.decembra līdz nākamā gada 8.janvārim samazina sarunu tarifus LMT tīklā par 50%, informē LMT Sabiedrisko attiecību daļa.

Minētajā laikā sarunu tarifs LMT tīklā visu diennakti būs 0,0826 lati par minūti. Turklāt 31.decembrī un 1.janvārī vienas īsziņas nosūtīšanas cena visu diennakti būs 0,0295 lati.

No 11. līdz 29.decembrim iespējams izmantot bezmaksas pieslēgumu LMT GSM tīklam, maksājot tikai par SIM karti piecus latus.

Šie noteikumi būs spēkā arī bijušajiem LMT abonentiem, kuri vēlas atjaunot savu pieslēgumu pēc parāda nomaksas.

Turklāt no 11.decembra, iegādājoties LMT priekšapmaksas pakalpojumu "O karti", tās komplekta pircējs dāvanā saņems kompaktdisku ar jaunākās latviešu popmūzikas izlasi.

Savukārt "Baltkom GSM" šogad izdevīgs svētku piedāvājums būs ne tikai pastāvīgā pieslēguma abonentiem, bet arī jaunajiem priekšapmaksas karšu "Zelta zivtiņa" īpašniekiem, kā arī tiem, kam līdz šim nav bijis mobilā tālruņa.

No 15.decembra līdz pat gada beigām "Baltkom GSM" pastāvīgā pieslēguma īpašniekiem visas sarunas darbdienās maksā tikpat cik brīvdienās. Sarunu atlaides tiek piedāvātas visos tarifu plānos, neatkarīgi no zvanīšanas virziena Latvijas teritorijā.

Turklāt līdz gada beigām bez maksas var pieslēgt "Baltkom GSM" papildu pakalpojumu "Draugu tālrunis".

Tarifu plāna "Starta tarifs" klienti, zvanot "Baltkom GSM" abonentiem, maksā 0,1298 latus par minūti, bet "Latvijas Mobilā telefona" (LMT) un "Lattelekom" - 0,1534 latus. Tarifu plāna "Aktīvais pieslēgums" klienti, zvanot "Baltkom GSM" abonentiem, maksā 0,0944 latus par sarunas minūti, bet LMT un "Lattelekom" abonentiem - 0,1298 latus par sarunas minūti.

Tarifu plāna "Biznesa klase" klienti, zvanot "Baltkom GSM" abonentiem, par sarunas minūti maksā 0,065 latus, bet zvanot LMT un "Lattelekom" abonentiem - 0,1298 latus par sarunas minūti.

Tāpat no 15.decembra "Baltkom GSM" piedāvā iegādāties priekšapmaksas kartes "Zelta zivtiņa" komplektā ar mobilo tālruni - "Ziemassvētku komplekts". Priekšapmaksas karšu komplekti būs pieejami visos "Baltkom GSM" servisa centros, kā arī pie labākajiem dīleriem.

Turklāt visiem klientiem šajā laikā "Baltkom GSM" piedāvās iespēju bez maksas pieslēgties "Baltkom GSM" tīklam un būs jāmaksā 4,72 lati par SIM karti.

Savukārt fiksēto telekomunikāciju monopolists "Lattelekom" gada nogalē īpašas atlaides piedāvāt nav paredzējis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!