Foto: LETA

Partiju apvienībā "Jaunā Vienotība" ietilpstošās partijas "Vienotība" valde pirmdien partijas rindās uzņēma astoņus jaunus biedrus, to vidū Saeimas deputātus Alekseju Loskutovu un Intu Dālderi, kā arī Talsu uzņēmēju Edmundu Demiteru, portālu "Delfi" informēja politiskā spēka preses sekretārs Sandris Sabajevs.

"Man vienmēr ir bijušas tuvas " Vienotības" ideoloģiskās nostādnes, un tagad, kad partija spējusi būtiski mainīties un strādāt kā komanda, vēlos pilnvērtīgi iekļauties tās darbā, " paudis Dālderis.

""Vienotība" pēdējā gada laikā ir būtiski mainījusies, kļūstot par ideoloģiski saliedētu, profesionālu politisku spēku, kam ir svarīgi tiesiskuma un demokrātijas nostiprināšanas jautājumi. Tie bija noteicošie faktori, lai atgrieztos partijas biedru rindās," savu izvēli pamatoja Loskutovs.

Valde šodien partijā vēl uzņēma arī Māru Ulmi, Kārli Lukstaraupu un Ilonu Lusti Rīgas nodaļā, Jāni Granopoļski un Māri Rozenbergu Talsu nodaļā.

Partiju apvienībā "Jaunā Vienotība" ir vairāk nekā 3000 biedru.

Partija "Vienotība" kopā ar partijām "Kuldīgas novadam", "Tukuma pilsētai un novadam", "Valmierai un Vidzemei", "Jēkabpils reģionālā partija" un "Latgales partija" kopīgam startam 13. Saeimas vēlēšanām ir izveidojušas partiju apvienību "Jaunā Vienotība".

Tās valdes priekšsēdētājs un Ministru prezidenta amata kandidāts ir Krišjānis Kariņš.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!