Foto: F64

Latvijas Pašvaldību savienība (LPS) izteikusi aicinājumu Latvijas ražotājiem ziedot organizācijai preces, lai tās tiktu izmantotas LPS rīkotajos pasākumos, kas saistīti ar Latvijas prezidentūru Eiropas Savienībā (ES),norādīja LPS.

LPS 17.martā un 18.martā Latvijas Nacionālajā bibliotēkā organizēs ES Reģionu komitejas biroja sanāksmi, kurā piedalīsies ap 100 Reģionu komitejas locekļiem no visām ES dalībvalstīm. Savukārt 19.jūnijā notiks Austrumu partnerības paneļa "Publiskās administrācijas reforma" ekspertu sanāksme, kurā plāno piedalīties ap 60 dalībnieku - pārstāvji no sešām Austrumu partnerības valstīm un lektori no ES. Tāpat arī notiks trešais pasākums - Austrumu partnerības reģionālo un vietējo pašvaldību konference.

Šajos pasākumos būs vairākas kafijas pauzes, tāpēc LPS aicina vietējās produkcijas ražotājus sarūpēt šīm pauzēm produktus ar patieso Latvijas garšu. Pretī uzņēmumi saņemtu iespēju reklamēt savu nosaukumu šajā pasākumā.

Produkcijas ziedotāji tiks iedalīti vairākās grupās. Piemēram, A grupas partneris būs tāds, kura ziedojums naudas izteiksmē būs 100 000-150 000 eiro apmērā. Šādam partnerim arī paredzētas vislielākās priekšrocības sava vārda popularizēšanā LPS pasākumu laikā. Popularizēšana šādā gadījumā notiks ne tikai pasākuma vietā, bet iekļaujot sponsora vārdu arī elektroniskajās publikācijās.

Par B grupas partneri tiks atzīts tāds, kura ziedojums naudas izteiksmē prezidentūras sagatavošanā un nodrošināšanā būs no 50 000 līdz 100 000 eiro. Lai kļūtu par C kategorijas partneri, ziedojuma summai jābūt 10 000 līdz 50 000 apmērā, bet D kategorijas partnerim - 360 līdz 10 000 eiro apmērā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!