Foto: LETA
"Pamatojoties uz pasažieru plūsmas izpēti", no šodienas tiks mainīti kustību saraksti atsevišķu pilnsabiedrības "Rīgas mikroautobusu satiksme" minibusu maršrutiem, kā arī tiks veiktas izmaiņas 263. minibusa maršrutā virzienā no Šampētera.

Kā informēja uzņēmumā, izmaiņas skars vairāku minibusu kustības sarakstus, daļai minibusu paredzot biežāku kursēšanu, savukārt daļai minibusu reisu skaitu samazinot.

No sestdienas tiks mainīti 206. minibusa maršruta "Autoosta-Mežciems", 208. minibusa maršruta "Autoosta-Pļavnieki", 216. minibusa maršruta "Centrs-Ķengarags" kustību saraksti darba dienās un brīvdienās.

204. minibusa maršrutā "Centrs-Jugla", 270. minibusa maršrutā "Imanta-Pļavnieki", 244. minibusa maršrutā "Centrālā stacija-Iļģuciems", 280. minibusa maršrutā "Autoosta-Purvciems" būs izmaiņas darba dienu un sestdienu kustību sarakstos.

214. minibusa maršrutā "Centrālā stacija-Dreiliņi" tiks noteikts vienots kustību saraksts darba dienās un brīvdienās, savukārt 263. minibusa maršrutā "Mežciems-Šampēteris" tiks mainīti kustību saraksti darba dienās un brīvdienās, kā arī tiks veiktas izmaiņas maršrutā virzienā no Šampētera. Turpmāk 263. maršruta minibusi virzienā no Šampētera kursēs pa maršrutu līdz Vietalvas ielai, tālāk pa Vietalvas ielu, Vestienas ielu, Pildas ielu un tālāk pa maršrutu. Izmainītajā posmā tiek iekļautas pieturvietas RP SIA "Rīgas satiksme" un 7. autobusu parks.

No rītdienas, 8. novembra, sakarā ar pasažieru plūsmas izmaiņām tiks mainīti svētdienu un svētku dienu kustību saraksti 200. minibusa maršrutā "Stacijas laukums-Vecdaugava" un 224. minibusa maršrutā "Stacijas laukums-Mangaļsala".

Bet no 9. novembra tiks mainīti darba dienu un brīvdienu kustību saraksti 203. minibusa maršrutā "Jugla-Pļavnieki", 233. minibusa maršrutā "Centrs-Ziepniekkalns", 237. minibusa maršrutā "Esplanāde-Imanta" un 246. minibusa maršrutā "Centrs-Daugavgrīva".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!