Foto: Publicitātes foto

Piektdien slimnīcā nogādāts kāds 2,5 gadus vecs bērns, kurš, atgriežoties no Igaunijas, pārkarsis automašīnā, portāls „Delfi” uzzināja Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienestā.

Bērnam kļuvis slikti, viņš zaudējis samaņu un nogādāts slimnīcā ar karstuma ietekmes radītiem veselības sarežģījumiem.  

Slimnīcā nonācis arī kāds 46 gadus vīrietis Zemgalē, kurš divas dienas braucis ar laivu, un, kad atgriezies, tad zaudējis samaņu un nogādāts slimnīcā.

Kāds 72 gadus vecs vīrietis Vidzemē slimnīcā nonācis pēc tam, kad ilgstoši strādājis saulē, bet Kurzemē slimnīcā pēc vairāk nekā četru stundu sauļošanās nogādāts kāds 20 gadus vecs vīrietis, kuram kļuvis slikti.

Zemgalē pēc strīda ar dzīvesbiedru un alkohola lietošanas no 2 stāva nokritusi kāda 53 gadus veca sieviete, kura guvusi politraumu - rokas, kājas, ribas un iegurņa lūzumus. Viņa nogādāta slimnīcā.

Kāds 72 gadus vecs vīrietis, kurš palīdzējis dēlam remontdarbos, kritis no 1,5 stāvu augstuma un guvis galvas traumu un kaulu lūzumus.

Slimnīcā pēc čūskas koduma ar alerģisku reakciju nogādāta 55 gadus veca sieviete, kurai mežā ogojot čūska iekodusi kājā.

Kāds 35 gadus vecs vīrietis guvis apdegumus, kad, kurinot ugunskuru, uzliesmojis benzīns. Viņš ar rokas, kājas un sejas apdegumiem nogādāts slimnīcā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!