Foto: DELFI

Rīgas reģionā kāds piecus gadus vecs puisītis kontaktā ielicis metāla stieni un cietis no elektriskās strāvas trieciena. Bērns nogādāts slimnīcā, portāls "Delfi" uzzināja Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienestā (NMPD).

Savukārt kāds 40 gadus vecs vīrietis Rīgas reģionā no elektriskās strāvas trieciena cietis, griežot mucu ar elektrisko griezējripu. Saņemot strāvas triecienu, vīrietis arī iegriezis sev rokā.

Dažādas traumas aizvadītajā diennaktī guvuši bērni un pusaudži visā Latvijā. Piemēram, Latgalē kāda vienu gadu veca meitenīte paklupusi un uzkritusi karstai plītij. Slimnīcā viņa nogādāta ar pieres un roku apdegumiem. Tikmēr Kurzemē kāda divus gadus veca meitene, izkrītot no šūpolēm, lauzusi roku. Bet 12 gadus vecs pusaudzis Vidzemē guvis traumas, lecot uz galvas ūdenī. 

Vairāki cilvēki savainoti, braucot ar velosipēdu. 26 gadus vecs vīrietis Kurzemē no velosipēda kritis, cenšoties izvairīties no sadursmes ar automašīnu, un lauzis roku. Kāds 78 gadus vecs velosipēdistu aizķēris automašīnu un krītot guvis galvas smadzeņu satricinājumu, kā arī vēdera iekšējo orgānu savainojumus. Automašīna aizvadītajā diennaktī aizķērusi arī kādas 19 gadus vecas jaunietes velosipēdu. Meitene guvusi galvas smadzeņu satricinājumu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!