Foto: AFI
Mēģinot apdzēst ugunsgrēku, Rīgā cietis vīrietis, informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā (VUGD).

VUGD norāda, ka negadījums noticis pirmdien plkst.16.50, kad kādam veikalam Ilmājas ielā aizdegušās koka konstrukcijas. Aptuveni 48 gadus vecais vīrietis ugunsgrēku centies likvidēt paša spēkiem, taču guvis ķermeņa augšdaļas apdegumus. VUGD norāda, ka tie neesot bijuši smagi.

VUGD arī informē, ka pirmdien plkst.7.26 tika saņemts izsaukums uz Stopiņu novada Dreiliņiem, kur ugunsgrēks bija izcēlies kādā dārza mājā. Ierodoties notikuma vietā, dārza mājai bija jau iebrucis jumts un siena un tā dega 30 kvadrātmetru platībā. Ugunsgrēks tika likvidēts plkst.8.35.

Savukārt plkst.17.55 ugunsdzēsēji uz Vējavas ielu Rīgā, kur ar atklātu liesmu dega pieci šķūņi. Kopējā degšanas platība bija 40 metru platībā un ugunsgrēks tika likvidēts plkst.18.37. Naktī uz otrdienu plkst.1.33 tika saņemts izsaukums uz Rēzeknes novada Čornajas pagastu, kur ugunsgrēks bija izcēlies kādā pirtī. Ierodoties notikuma vietā, vienstāvu koka pirts dega ar atklātu liesmu un tai bija iebrucis jumts. Kopējā degšanas platība bija 42 kvadrātmetru un ugunsgrēks tika likvidēts plkst.4.06.

Kopumā aizvadītajā diennaktī VUGD reaģējis uz 60 notikumiem, no kuriem ar ugunsgrēkiem bijuši saistīti 30, bet ar glābšanas darbiem - 19 notikumi.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!