Foto: LETA
Meiteni, kuras tēvs bija ieradies Rīgas 47. vidusskolā ar siksnu, piektdien skolasbiedri mēģinājuši nogrūst pa kāpnēm, apstiprināja Rīgas domē.

Kā norādīja Rīgas domē, ar visām situācijā iesaistītajām pusēm strādājot psihologi un sociālais pedagogs. Dome ir pieprasījusi skolas direktorei sniegt paskaidrojumus par skolā notiekošo, skaidrojot situāciju par kādas skolnieces tēva ierašanos uz skolu ar siksnu, kā arī to, vai šajā gadījumā visi skolas darbinieki rīkojušies atbilstoši kārtībai.

Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta pārstāve Ilze Bukša atzina, ka piektdien tika saņemts izsaukums uz Rīgas 47. vidusskolu, tomēr sīkāk viņa notikušā apstākļus nekomentēja.

Valsts policija notikušo nekomentē.

Kā ziņots, policija šonedēļ reaģējusi uz diviem gadījumiem par agresīviem vīriešiem divās Rīgas skolās.

Valsts policijas preses pārstāve Diāna Lūkina apstiprināja, ka policija ceturtdien saņēmusi iesniegumu no vecākiem par to, ka vienā no Rīgas vidusskolām kāds vīrietis ar siksnu iesitis viņu meitai. Policija sākusi administratīvo lietvedību par fizisku vai emocionālu vardarbību pret bērnu un noskaidro notikušā apstākļus.

Savukārt Rīgas Pašvaldības policijā (RPP) informēja, ka ceturtdien RPP dežūrdaļā saņemta informācija par agresīvu vīrieti Vecmīlgrāvī, kurš iegājis skolas telpās. Policijas darbiniece, kura nodrošina sabiedrisko kārtību pie skolas, neadekvāto personu līdz pašvaldības policijas dežūrgrupas un Valsts policijas darbinieku ierašanās brīdim izolēja no apkārtējiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!