Foto: Publicitātes foto
Valdības sēde trešdien notiks Liepājas "Lielā dzintara" kamerzālē, portālu "Delfi" informēja Valsts kancelejas pārstāve Lita Juberte-Krūmiņa.

Ministru kabineta darba kārtībā būs jautājumi par Baltijas jūras piekrastes publiskās infrastruktūras attīstību, Liepājas militārās bāzes attīstību un jauno Liepājas cietumu.

Tāpat valdība uzklausīs Liepājas domes ziņojumu par Liepāju kā nacionālas nozīmes tautsaimniecības attīstības centru.

Iepriekš Ministru prezidents Māris Kučinskis (ZZS) uzsvēra, ka valdības izbraukuma sēžu rīkošana reģionos ir iespēja visai valdībai iedziļināties konkrētā reģiona aktualitātēs, pārrunāt problēmas un spriest par tālāko attīstību dažādās jomās.

"Gandrīz pēc 10 gadu pārtraukuma valdības sēde notiks ārpus Ministru kabineta ēkas un kopā ar pašvaldības, valsts iestāžu un nevalstisko organizāciju pārstāvjiem dienu varēsim veltīt produktīvām diskusijām," skaidroja Kučinskis.

Valdības sēde Liepājā būs atklāta ikvienam interesentam.

Kā liecina ziņu aģentūras LETA arhīvs, 2007. gada februārī valdības sēde notikusi Valmierā, to vadīja tā laika Ministru prezidents Aigars Kalvītis. Tā raisīja lielu iedzīvotāju interesi, tādēļ sēdes norises vietā tika ieviesti pastiprināti drošības pasākumi

Toreiz uz sēdi ieradās vismaz 200 skatītāju. Interesentu bija tik daudz, ka visiem nepietika vietas skatītāju zālē un dažiem interesentiem bija jāsēž uz kāpnēm.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!