Foto: DELFI
Šonakt Brīvības ielas posmā no Bērzaunes ielas līdz Gustava Zemgala gatvei tiks veikti asfalta ieklāšanas darbi, līdz ar to autovadītājiem jārēķinās ar ierobežotu satiksmi šajā ielas posmā.

Kā informēja Rīgas domē, satiksmes ierobežojumi šajā posmā sāksies jau šovakar no pulksten 21 un asfaltēšanas darbi ilgs līdz 12. augusta pulksten 7. Satiksme virzienā uz Juglu tiks novirzīta pa tramvaja sliedēm.

Autovadītājiem jārēķinās ar ierobežotu satiksmi šajā posmā un papildu ceļā pavadīto laiku. Pašvaldība aicina ar izpratni izturēties pret ieviestajiem ierobežojumiem un ievērot satiksmes organizācijas kārtību.

Seguma atjaunošana sākusies galvaspilsētas maģistrālajās ielās - Brīvības ielā no Raiņa bulvāra līdz Lāčplēša ielai un no Gaisa tilta līdz Juglas ielai, Lāčplēša ielā no Salu tilta līdz Avotu ielai, Juglas ielā no Kvēles līdz Malienas ielai un Lielvārdes ielā no Dzelzavas ielas līdz 84.vidusskolai.

Būvdarbi ilgs līdz jaunajam mācību gada sākumam, un tie tiek organizēti nepārtraukti, arī nakts stundās, kad pārsvarā tiek veikta asfalta ieklāšana. Autovadītājiem jārēķinās, ka arī brīvdienās atsevišķi ielu posmi satiksmei varētu būt slēgti.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!