Foto: DELFI

Partija "Vienotība" šodien skatīja jautājumu saistībā ar Jēkabpils domes priekšsēdētāja vietnieku Aivaru Krapu (V), kurš tiek vainots nepiedienīgā uzvedībā kādā no pilsētas spēļu zālēm, un aicināja Krapu izstāties no partijas.

Kā aģentūrai LETA pastāstīja partijas ģenerālsekretārs Artis Kampars, "Vienotība" aicināja Krapu nolikt deputāta mandātu, bet viņš to atteicies darīt. Tāpēc viņam tika rekomendēts izstāties no partijas, ja Kraps to nedarīs, tad tiks lemts par viņa izslēgšanu no "Vienotības".

Kraps esot atzinis savu vainu, tomēr šis gadījums ir "ārkārtīgi neētisks un nepieklājīgs" un partijai ar to nodarīts kaitējums, līdz ar to arī sodam jābūt pietiekami stingram, skaidroja Kampars.

Kā ziņots, arī "Vienotības" Ētikas komisija 19.jūnijā nolēmusi lūgt Krapu, "vērtējot partijas reputāciju, kā arī tās politiskās intereses augstāk par savām personiskām interesēm", līdz 30.jūnijam nolikt pašvaldības deputāta mandātu, "šādi saglabājot iespēju turpināt politisko darbību nākotnē".

Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes priekšnieka palīdze Ieva Sietniece aģentūrai iepriekš LETA pastāstīja, ka saistībā ar spēļu zālē, iespējams, notikušo incidentu sākta administratīvā lietvedība, tiek pārbaudīti lietas apstākļi.

Vietējā laikrakstā, atsaucoties uz aculiecinieku stāstīto, parādījusies informācija par to, ka Kraps, būdams stiprā alkohola reibumā, kādā spēļu zālē mēģinājis nokārtot dabiskās vajadzības tam nepiemērotā vietā.


    Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!