Foto: LETA
Kādi nezināmi aktīvisti, iespējams, ir izsekojuši publicistu Lato Lapsu, medijiem nosūtot video ar viņa pārvietošanos pa Rīgu, kā arī izdruku ar it kā maksātnespējas administratora Māra Sprūda 8000 eiro pārskaitījumu Lapsas pārstāvētajam "Baltic Screen". Tiek solīta Lapsas atmaskošana uz ko pats Lapsa gan pagaidām reaģē ar ironiju.

"Ir pienācis patiesības brīdis. Lato Lapsa ir pārkāpis sarkano līniju - sācis ņirgāties par neaizsargātām vājām sievietēm un maziem bērniem. Dots devējam atdodas... ja Lato Lapsa atļaujas it kā sabiedrības interesēs , par nezināmu cilvēku naudu izplatīt šādus melus un 120 000 tirāžā kārtējo nomelnojošo avīzi, tad ir pienācis laiks visiem uzzināt - kas ir šī viņa melnā PR pasūtītāji," teikts paziņojumā medijiem.

Savukārt Lapsa šos paziņojumus pagaidām plašāk nekomentē un portālam "Delfi" vien norādīja: "Un tas ir viss, ko Solvita Āboltiņa ar visiem saviem SABiem un Drošības policijām spējusi saknibināt? Nožēlojami gan."

Nezināmie aktīvisti arī trešdien, 1.oktobrī plkst.12 ir izziņojuši preses konferenci viesnīcā "Latvija", kurā sola atmaskot Lapsas darbību. "Lai jums būtu skaidrs, ka, atšķirībā no citām reizēm, šie nav tukši apgalvojumi, nosūtām jums reizē ar šo paziņojumu nelielu daļu no faktiem, ar kuriem iepazīstināsim jūs mūsu improvizētajā preses konferencē. Te nevienam vairs neizdosies izlocīties - tas neesmu es, tas ir kāds pavisam cits! Maskas ir kritušas!" teikts medijiem izsūtītajā paziņojumā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!