Foto: LETA

Ņemot vērā pasažieru plūsmu, no šī gada 26.marta tiks veiktas izmaiņas atsevišķu minibusu kustības sarakstos, informēja "Rīgas satiksmes" preses pārstāvis Viktors Zaķis.

No 26.marta tiks veiktas izmaiņas 200.minibusa maršruta Stacijas laukums-Vecdaugava un 224.minibusa maršruta Stacijas laukums-Mangaļsala kustības sarakstos. Darbadienu, sestdienu kustības saraksts tiks noteikts visām nedēļas dienām.

Tāpat no 26.marta tiks veiktas izmaiņas 222.minibusa maršruta Centrālā stacija-Lidosta kustības sarakstā darbadienām.

No 26.marta tiks veiktas izmaiņas arī 241.minibusa maršruta Centrs-Lidosta kustības sarakstā darbadienām. Maršruts netiek mainīts, bet galapunkts tiek pārcelts no Baznīcas ielas uz Esplanādi. Pasažieriem, kas būs iegādājušies braukšanas biļetes maršruta posmā no Mākslas muzeja līdz Esplanādei, tās būs derīgas braucienam uz lidostu. Tāpat no 26.marta tiks veiktas izmaiņas 241.minibusa maršruta Centrs-Lidosta kustības sarakstu atiešanas laikos brīvdienās.

Vēl no 26.marta tiks veiktas izmaiņas 280.minibusu maršruta Autoosta-Purvciems kustības sarakstos darbadienās un sestdienās.

Plašāku informāciju par "Rīgas satiksmes" piedāvātajiem pakalpojumiem, maršrutu sarakstiem, biļešu veidiem un citiem jaunumiem var saņemt mājas lapā "www.rigassatiksme.lv".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!