Foto: DELFI

Otrdien glābēji Burtnieku novada Matīšu pagasta Burtnieku ezerā atraduši noslīkušo vīrieti, portālu "Delfi" informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) pārstāvji.

VUGD vīrieša mirstīgas atliekas nodeva Valsts policijas darbiniekiem.

Kopumā aizvadītajā diennaktī VUGD saņēma 44 izsaukumus – 18 uz ugunsgrēku dzēšanu un 20 uz glābšanas darbiem, bet seši no izsaukumiem bija maldinājumi.

Tostarp naktī tika saņemts izsaukums uz Rīgas ielu Daugavpilī, kur, bija izcēlies ugunsgrēks. Ierodoties notikuma vietā, ugunsdzēsēji glābēji konstatēja, ka degšana bija notikusi 0,2 kvadrātmetru platībā un notikuma vietā atradās bojāgājis vīrietis. Notikušā apstākļus noskaidros Valsts policija.

Tāpat aizvadītajā diennaktī ugunsdzēsēji glābēji devās arī uz izsaukumiem, kuros dega atkritumi, riepas, dīvāns, izolācijas materiāls ēkas dūmvadā, sodrēji ēkas dūmvadā, vieglā automašīna, traktors, koka būda, šķūnis, divas dārza mājas, neapsaimniekota ēka, dzīvojamā māja.

Platības ziņā lielākais ugunsgrēks bija izcēlies Strenču novada Jērcēnu pagastā, kur 100 kvadrātmetru platībā dega šķūnis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!