Foto: F64

No "Tallink" prāmja "Isabelle" netālu no Kolkas sestdienas, 20. janvāra, vakarā jūrā iekritis cilvēks, Latvijas Radio svētdien apstiprinājusi uzņēmuma pārstāve Baiba Muceniece.

"Tallink" sniegtā informācija liecina, ka tas bijis 1995. gadā dzimis Lietuvas pilsonis. Viņa meklēšanā iesaistīts arī Latvijas Nacionālo bruņoto spēku helikopters, tomēr jūrā iekritušo nav izdevies atrast, vēsta "lsm.lv".

"20.janvārī īsi pēc pulksten 21 vakarā pēc Latvijas laika, kad kuģis "Isabelle" bija ceļā no Rīgas uz Stokholmu, kuģa apkalpe saņēma ziņu par cilvēku aiz borta. Nekavējoties tika sākta "cilvēks aiz borta" glābšanas operācija," radio norādījusi Muceniece.

Operāciju koordinējis Rīgas Jūras meklēšanas un glābšanas centrs, kura atbildības zonā tajā brīdī atradies kuģis. Meklēšanas operācijā piedalījies kuģis "Isabelle" un glābēju helikopters.

Jūrā iekritušo jaunieti meklējuši ilgāk nekā divas stundas, taču meklēšana nav bijusi sekmīga, tāpēc īsi pirms pulksten 23.30 kuģis turpinājis ceļu uz Stokholmu.

Pēc uzņēmuma pārstāves teiktā, vīrietis pārlēcis pār bortu no "Isabelle" 9.klāja. Notikušajam esot aculiecinieki, un visa informācija tiek nodota atbildīgajām institūcijām.

Sīkāku informāciju par notikušo uzņēmums nesniedz.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!