Otrdien, 17. aprīlī, pirmo dienu publiski pieejama TV3 Latvia jaunā mājas lapa, kurā, balsojot, ikviens tiek aicināts izteikt savu viedokli par šī gada TV3 Robinsonu ekspedīcijas Malaizijā astoņiem Latvijas komandas finālistiem. Minētajā lapā atrodams katra finālista foto un īss apraksts.
TV3 Latvia mājas lapā
ikviens var nobalsot par savu Robinsonu komandu – tiem diviem vīriešiem un divām sievietēm, kas dosies uz neapdzīvotu Malaizijas salu un pārstāvēs Latvijas komandu, lai cīnītos gan par savu, gan komandas izdzīvošanu.

Tāpat lapā www.tv3.lv ievietota plaša informācija: TV3 programma, ziņas par TV3 aktivitātēm, jauniem projektiem, aktualitātēm, kā arī par TV3 komandu. Skatītājiem jaunā TV3 mājas lapa piedāvā iespēju uzdot jautājumus TV3, izteikt komentārus, bet reģistrētiem www.tv3.lv lietotājiem iespējams izveidot lapu atbilstoši savām interesēm (personalizēt). Reģistrētiem lapas lietotājiem tuvākajā laikā tiks piedāvāts arī plašs papildus pakalpojumu klāsts, tajā skaitā diskusiju iespējas, īsziņu serviss un TV3 Labo lietu veikals. Īpaša sadaļa lapā izveidota reklāmdevējiem - klientu ērtībām pieejama detalizēta informācija par reklāmas izvietošanu gan TV3 Latvia, gan Baltijas TV3, kā arī statistikas dati, dati par TV3 skatītākajām programmām, reitingiem un skatīšanās laika daļu.

Lai nokļūšana uz jauno TV3 mājas lapu būtu ērtāka, banneri ar informāciju par balsošanas iespējām un TV3 Latvia jaunās mājas lapas adresi Internet izvietoti arī nozīmīgākajos Latvijas Internet portālos – DELFI un Apollo, kā arī ziņu aģentūras BNS mājas lapā.

Jaunā TV3 Latvia mājas lapa veidota uz ar MTG saistītā uzņēmuma everyday.com tehnoloģiskās bāzes pēc Baltijas TV3 mājas lapu izstrādātā dizaina.

Piedzīvojumi sākas!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!