Foto: stock.xchng
Nodrošinājuma valsts aģentūra par 7 795 932 eiro savā valdījumā esošajiem objektiem uz pieciem gadiem nodrošinās siltumenerģijas piegādi, liecina Iepirkumu uzraudzības biroja (IUB) mājaslapā publicētais paziņojums par iepirkuma procedūras rezultātiem.

Aģentūra bija izvēlējusies sarunu procedūru, iepriekš nepublicējot paziņojumu par līgumu. Kā norādīts IUB, sarunu procedūra tikusi izvēlēta, jo pakalpojumu tehnisku iemeslu dēļ var nodrošināt tikai konkrēts pretendents.

Lēmums par līguma slēgšanas tiesību piešķiršanu ar visiem piegādātājiem pieņemts 3.oktobrī. Iepirkumā uzvarējušie pretendenti piedāvājuši viszemāko cenu.

Aģentūras valdījumā esošajos objektos Rīgā par 5 771 570 eiro siltumenerģiju piegādās AS "Rīgas siltums", bet Liepājā siltumenerģijas piegādātājs būs SIA "Liepājas enerģija", kas iepirkumā uzvarējusi, piedāvājot pakalpojumu par 296 774 eiro.

Savukārt Ventspilī piecus gadus siltumenerģiju aģentūras valdījumā esošajiem objektiem par kopsummā 275 260 eiro piegādās SIA "Ventspils siltums". Par siltumenerģijas piegādātāju Alūksnē izvēlēta AS "Simone", kas pakalpojumus sniegs par 274 312 eiro.

Latgales pusē - Daugavpilī un Rēzeknē - siltumenerģiju aģentūras objektiem piegādās attiecīgi PAS "Daugavpils siltumtīkli" un SIA "Rēzeknes enerģija". Siltumenerģijas piegāde objektiem Daugavpilī piecos gados aģentūrai izmaksās 733 108 eiro, bet Rēzeknē - 238 855 eiro.

Savukārt lēmums par siltumenerģijas piegādi Preiļos, Ogrē, Valmierā un Saldū vēl nav pieņemts.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!