Foto: LETA

Vienpadsmit dienu laikā, kopš sākušās olimpiskās spēles Londonā, kādu no sporta raidījumiem Latvijas Televīzijas 1. un 7.kanālā redzējuši kopumā teju 1,3 miljoni skatītāju, informēja tirgus, sociālo un mediju pētījumu aģentūras "TNS" pārstāve Laura Vendele.

Šādu auditoriju veido skatītāju kopskaits atklāšanas ceremonijai, dažādu sporta veidu pārraidēm, spēļu dienasgrāmatām, kā arī raidījumu atkārtojumiem laikā no 27.jūlija līdz 6.augustam.

Kādu no olimpisko spēļu sporta pārraidēm kopumā redzējuši 62,9% jeb viens miljons un 276,7 tūkstoši Latvijas iedzīvotāju.

Līdz šim visvairāk skatītāju bija atklāšanas ceremonijai - 417 tūkstoši jeb 20,6% Latvijas iedzīvotāju, kas vecāki par četriem gadiem.

Savukārt visvairāk skatītā sporta pārraide pirmās spēļu nedēļas laikā bija pludmales volejbola spēle 6.augusta vakarā, kuru kanālā LTV7 vērojuši vidēji 8,8 % jeb 179,5 tūkstoši Latvijas iedzīvotāju.

Latvijas Televīzijas 7.kanāls Londonas olimpiskās spēles pārraida 24 stundas diennaktī visu olimpiādes norises laiku no 27.jūlija līdz 12.augustam.

LTV ir ieguvusi raidtiesības uz lielāko daļu no 2014.gada Soču ziemas un 2016.gada Riodežaneiro vasaras olimpiskajām spēlēm, informēja sabiedriskās televīzijas pārstāvji.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!