Foto: LETA
Trešdien papildspēlē “Džokers 7” kāds pagaidām nezināms spēlētājs laimējis 50 000 latus, liecina “Latvijas Loto” sniegtā informācija.

Laimīgā kvīts iegādāta 16.novembrī "Narvesen" kioskā, Rīgā, Raiņa bulvārī 33. Spēlētājs ir spēlējis loteriju "Latloto 5no35" ar vienu variantu un abām papildspēlēm "Džokers" un "Džokers 7" uz divām izlozēm. Par pirkumu samaksāti 5 lati.

Laimesta ieguvējs tiek gaidīts piesakām savu laimestu "Latvijas Loto" birojā Rīgā, Meistaru ielā 19.

"Džokers" un "Džokers 7" ir spēles uz skaitļu loterijas kupona numuru. Visu "Latvijas Loto" skaitļu loteriju - "Latloto 5no35", 'Viking Lotto", "Keno" un "SuperBingo" kuponiem ir savs numurs un katra spēlētāja rīcībā ir dota izvēle, spēlējot kādu no minētajām loterijām, papildus izmēģināt veiksmi un laimēt 100 000 vai pat 500 000 latu papildspēlēs "Džokers" vai "Džokers 7". Maksa par dalību katrā no papildspēlēm ir 1 lats.

21.novembra izlozes veiksmes gadījumā "Latloto" kupona septiņzīmju numura pēdējie seši cipari sakrīt ar "Džokera 7" izlozes rezultātiem, kas pēc spēles noteikumiem nozīmē, ka laimests ir 50 000 latu.

Jau minēts, ka laimīgā kvīts iegādāta uz divām izlozēm, un tas savukārt nozīmē, ka šī pati kvīts ar tām pašām skaitļu kombinācijām ir reģistrēta dalībai sestdienas, 24.novembra, izlozē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!