Foto: DELFI
Nodibinājums "Rīgas tūrisma attīstības birojs" parakstījis divus 100 tūkstošus eiro vērtus līgumus ar "Maira Brieža boksa biedrību" un "Latvijas sportistu atbalsta biedrību" par Rīgas atpazīstamību veicinošu videofilmu un fotosesiju izveidi.

Nodibinājuma vadītāja Ingūna Priedīte skaidro, ka šajā projektā piedalīsies bokseris Mairis Briedis un tenisiste Jeļena Ostapenko. "Autordarbi tiks radīti, lai popularizētu Rīgas tēlu un veicinātu tūristu piesaisti," portālam "Delfi" norāda Priedīte.

Ar noslēgto līgumu un konkursa nosacījumiem Priedīte portālam "Delfi" iepazīties neļauj, norādot uz Publisko iepirkumu likuma punktu, saskaņā ar kuru pasūtītājs ir tiesīgs nepublicēt paziņojumu Iepirkumu uzraudzības biroja mājas lapā, ja tehnisku vai māksliniecisku iemeslu dēļ vai tādu iemeslu dēļ, kuri saistīti ar izņēmuma tiesību aizsardzību, iepirkuma līgumu var izpildīt tikai konkrēts piegādātājs.

"Maira brieža boksa biedrības" pārstāvis Raimonds Zeps skaidro, ka parakstītā līguma ietvaros tiks veidots video un radīta fotosesija ar Mairi Briedi, kas palīdzēs reklamēt Rīgu. Līguma summu Zeps komentēja atturīgi, norādot, ka cenu diktē tirgus.

Savukārt "Latvijas sportistu atbalsta biedrības" vadītājs Edgars Buļs, kurš ir tenisistes Ostapenko menedžeris, atteicās komentēt parakstīto līgumu, jo šobrīd atrodas Dienvidkorejā.

Nodibinājums "Rīgas tūrisma attīstības birojs" plašāk pazīstams kā zīmols "Live Riga". To 2009. gada oktobrī dibināja Rīgas dome, aviosabiedrība "airBaltic", Latvijas Viesnīcu un restorānu asociācija un Latvijas Tūrisma Aģentu asociācija.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!