Foto: LETA

Par Ķeguma novada pašvaldības izpilddirektoru apstiprināts bijušais Ogres novada domes priekšsēdētājs un tagadējais deputāts Edvīns Bartkevičs ("Ogres novadam"), liecina pašvaldības publiskotā informācija.

Ķeguma novada domes priekšsēdētājs Ilmārs Zemnieks (LZS) pašvaldības mājaslapā paudis, ka pēc vairākām pārrunām un dažādu pretendentu izskatīšanas amatam izvirzīts Bartkevičs, ko lielākā domes deputātu daļa ar savu balsojumu apstiprināja.

"Bartkevičs 18 gadus ir bijis Ogres novada pašvaldības domes priekšsēdētājs, tāpēc finanses un pašvaldības attīstība viņam nav svešas lietas. Viņš redz novadu gan kopumā, gan tālāk - valstiskā līmenī -, viņam ir bijusi pieredze vadīšanā, siltumsaimniecības jautājumos, namu pārvaldē, kas, manuprāt, ir ļoti aktuāli jautājumi Ķeguma novadā," savu izvēli pamatoja Zemnieks.

Centrālās vēlēšanu komisijas informācija liecina, ka šovasar Bartkevičs ievēlēts Ogres novada domē.

Kā liecina aģentūras LETA arhīva informācija, Barkevičs pirmo reizi par Ogres novada domes priekšsēdētāju kļuvis 1994.gadā.

2009.gada novembrī Bartkevičs saņēmis Ministru kabineta Atzinības rakstu par nozīmīgu ieguldījumu un mērķtiecīgu darbu pašvaldības infrastruktūras sakārtošanā un attīstībā.

Jau vēstīts, ka iepriekš bez deputātu jautājumiem un diskusijām no amata atbrīvota līdzšinējā Ķeguma novada pašvaldības izpilddirektore Nelda Sniedze. Pašvaldībā skaidro, ka darba attiecības ar Sniedzi izbeigtas, pamatojoties uz darbinieka un darba devēja savstarpējo vienošanos.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!