Foto: Publicitātes foto
Par Nacionālās apvienības VL-TB/LNNK ģenerālsekretāru kļuvis uzņēmējs Gatis Sprūds, portālu "Delfi" informēja Nacionālās apvienības preses sekretāre Ieva Līne.

"Ģenerālsekretārs jaunajā amatā apstiprināts ar vienbalsīgu valdes sēdes lēmumu, jo šī amata kandidāts bija sevi vairākkārt pierādījis ar aktīvu un mērķtiecīgu darbību,vadot NA 11.Saeimas centrālo vēlēšanu kampaņu, kā rezultātā ar visai pieticīgiem līdzekļiem tika dubultota NA pārstāvniecība parlamentā," vēsta Līne.

Sprūds arī aktīvi piedalījās kampaņā par pāriešanu uz latviešu valodu kā vienīgo mācību valodu Latvijas skolās, kā arī izveidoja un vadīja apvienoto partijas Ādažu, Carnikavas un Garkalnes nodaļu.

"Nacionālo apvienību redzu kā Latvijai lojālāko, atvērtu un mūsdienīgu politisko spēku, kas cīnās par Latvijas valsts un mūsu tautas pastāvēšanu un pēc iespējas labāku nākotni. Viens no pirmajiem maniem darba uzdevumiem ir pilnīga apvienībā ietilpstošo partiju apvienošana un iekšējās koordinācijas uzlabošana, jo, ja būsim iekšēji sakārtoti, mēs varēsim efektīvāk un plašāk darboties kopumā," komentē jaunais NA ģenerālsekretārs Sprūds.

Sprūds Rīgas Tehniskajā universitātē ir ieguvis sociālo zinātņu bakalaura un maģistra grādu vadībzinātnē. Sprūds kopš 2002. gada vada savu uzņēmumu SIA "CDI" un ir valdes priekšsēdētājs kompānijās SIA "Paperary" – kopš 2006.gada – un SIA "Mikromaksājumi" – kopš pagājušā gada. Šie uzņēmumi zināmi ar interneta projektiem: interneta bibliotēku "Atlants.lv" un interneta biļešu tirgotāju "Bezrindas.lv".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!