Foto: LETA
Partijas "Saskaņa" birojā Spīķeros piektdien uz pirmo sanāksmi sanākusi partijas jauniešu organizācija "Restart.lv", svētdien vēsta TV3 raidījums "Nekā personīga".

Biedrība reģistrēta pirms mēneša, un tās valdes locekļi - Svetlana Savicka un Andris Morozovs. "Nekā Personīga" filmēšanas grupas ierašanās sanāksmē rīkotājos radījusi satraukumu, vēsta raidījums.

Savicka raidījumam norādījusi, ka sanāksme ir slēgts pasākums: "Mēs neplānojam šodien televīziju." Arī Morozovs pavēstījis, ka mediju pārstāvju ierašanās ir neplānota: "Tā būs jauniešu organizācijas pirmā sapulce, un pa lielam mēs stāstīsim, ko mēs gribam darīt. Bet vai publiski."

Biedrība dibināta, lai kā teikts tās statūtos "audzinātu jaunu politiķu paaudzi, kura pārstāvēs partiju "Saskaņa" visos valsts pārvaldes un pašvaldības līmeņos un veicinās starptautisku sadarbību ar citu valstu jaunatnes organizācijām", norāda raidījums.

Kad ar jauno iesaukumu ierodas tikties Saeimas deputāts Andrejs Elksniņš un Rīgas mērs Nils Ušakovs, "Nekā Personīga" filmēšanas grupa esot izlikta aiz durvīm.

"Organizācija ir dibināta ar valdes lēmumu, tagad notiek pirmais pasākums, bet paldies par uzmanību. Mēs esam gatavi visas intervijas, preses konferences, bet pasākums ir slēgts," paziņojis Ušakovs, novēlot raidījuma "Nekā Personīga" žurnālistiem „jauku vakaru".

Kādi ir organizācijas plāni un mērķi Saskaņa skaidrošot vēlāk, norāda raidījums. 

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!