Foto: LETA

Saeimas deputāts Veiko Spolītis, kurš iepriekš sociālājā tīklā "Twitter" solīja doties svētceļojumā, arī tagad ir apņēmības pilns ar kājām doties uz Aglonu, tomēr konkrēti plāni atkarīgi no viņa ģimenes, portālam "Delfi" norādīja Spolītis.

Spolītis teica, ka, visticamāk, dosies uz Aglonu, taču nav skaidrs, no kurienes un kad tas varētu notikt.

Tuvākajās dienās Latvijā ieradīsies deputāta ģimene, kurai viņš vēlas veltīt "vismaz pāris dienas", līdz ar to svētceļojumam nebūs iespējams veltīt visu brīvo laiku. "Mēs dzīvojam uz čemodāniem starp Stambulu un Rīgu," atgādināja Spolītis. 

Atbildot uz jautājumu, vai Spolītis uz Aglonu varētu doties ar ģimeni vai domubiedriem, viņš minēja, ka tas vēl jāpārrunā ar ģimeni. Nojaušams, ka svētceļojumā no Rīgas gan deputāts nedosies, ņemot vērā dēla vecumu.

Viņš pieļāva, ka "vienā vai otrā veidā" dosies uz Aglonu, taču uzsvēra, ka nevēlas no tā radīt mediju notikumu un ar katoļu priesteri Ilmāru Tolstovu, kurš viņu uzaicināja doties svētceļojumā, sazināsies personīgi. 

"Man svarīgākais ir svētceļojums un tikšanās ar cilvēkiem," teica Spolītis.

Tikmēr Tolstovs savā blogā pauž cerību, ka Spolītis pildīs savu solījumu doties svētceļojumā.

Jānorāda, ka Tolstovam ar Spolīti "Twitter" bijušas vairākas diskusijas, tostarp viņš vairākkārt aicinājis Spolīti doties uz Aglonu.







Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!