Foto: LETA

Ekonomikas ministrs Daniels Pavļuts, kuru ministra amatam ieteica Zatlera reformu partija (ZRP), joprojām nav iestājies partijā, atzina Pavļuts.

"Ekonomikas ministra amatam tiku izvirzīts kā bezpartejisks kandidāts un joprojām domāju par iestāšanos ZRP," teica ministrs.

Tajā pašā laikā viņš atzina, ka patlaban neredzot iemeslus, kāpēc kā bezpartejisks ministrs nevarētu īstenot tos uzdevumus un mērķus, kas izvirzīti gan valdības deklarācijā, gan arī detalizēti jau valdības rīcības plānā.

Jau ziņots, ka pēc vairāk nekā mēnesi ilgušām sarunām par koalīcijas veidošanu Saeima šā gada 25.oktobrī apstiprināja Valda Dombrovska (V) jauno valdību, kurā ekonomikas ministra portfelis pēc Zatlera reformu partijas iniciatīvas tika uzticēts Pavļutam.

Līdz tam Pavļuts darbojies vairākās jomās, tostarp bijis reklāmas aģentūras "DDB Latvija" zīmola direktors, Kultūras ministrijas valsts sekretārs, Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras valdes loceklis un stratēģijas direktors, kā arī "Swedbank" Korporatīvo attiecību pārvaldes vadītājs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!