Foto: LETA
Par jauno Latvijas Māsu asociācijas prezidenti ir ievēlēta Dita Raiska, pastāstīja bijusī asociācijas viceprezidente Līga Ārente.

Viņa stāstīja, ka Raiska ievēlēta ar balsu vairākumu. Jaunā vadītāja darbu sāks jau rīt. Savukārt trešais kandidāts Aigars Lavrinovičs savu kandidatūru atsaucis.

Tāpat par asociācijas jauno viceprezidenti ievēlēta Inese Budzila.

Ārente stāstīja, ka vispirms vadītāji un valdes locekļi tiks apstiprināti Uzņēmumu reģistrā un pēc tam sāksies darbs pie asociācijas esošās finanšu situācijas apzināšanas.

Rīgā bez vēsts pazudusi Latvijas Māsu asociācijas vadītāja Jolanta Zālīte un policija lūdz palīdzību viņas meklēšanā.

Rīgas reģiona pārvaldes Kriminālpolicijas darbinieki meklē bezvēsts pazudušo 1964.gadā dzimušo Zālīti, kura pēdējo reizi redzēta 3.februārī ap plkst.20 Rīgā, Brīvības ielā, sabiedriskā transporta pieturas "Matīsa iela" apvidū. Viņa devās no darba uz savu dzīvesvietu Rīgā, Vaidavas ielā.

Zālītes augums ir 168 centimetri, viņa ir kalsnas miesas būves, bet mati ir īsi, gaiši blondi. Sieviete bija ģērbusies tumši pelēkā, pagarinātā mēteļjakā un tumši zilās džinsu biksēs. Viņai līdzi bija paliela melnas krāsas ādas soma.

Policija lūdz atsaukties cilvēkus, kuri ir redzējuši sievieti 3.februāra vakarā vai 4.februāra rītā, kad, iespējams, viņa devusies uz darbu. Zālīte, iespējams, pārvietojās ar 17.maršruta trolejbusu.

Ikvienu, kam ir informācija par Zālītes iespējamo atrašanās vietu, policija lūdz ziņot, zvanot pa tālruni 67 086 678, 20 269 017 vai 110.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!